Energie Therapie

Geloof in het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam.

Na jaren op fysiek vlak mensen te behandelen, ben ik drie jaar geleden in aanraking gekomen met energietherapie. Dit gaf mij nog meer inzichten om cliënten te helpen beter in hun vel te zitten.

Energiebanen (meridianen) sluiten aan bij de chakra’s in jouw lichaam die van de kruin tot aan de stuit liggen. Door verschillende oorzaken kunnen deze chakra’s uit balans raken waardoor jouw zelfherstellend vermogen verminderd wordt.

Iedere chakra heeft zijn eigen kleur en frequentie. Deze frequenties heb ik leren voelen bij Patrick Vierhout van Wapiti Healing waar ik de afgelopen jaren de opleiding heb gevolgd.

Met de behandeling herstel ik de chakra’s zodat deze weer in balans zijn. Na veertien dagen controleren we hoe jouw lichaam heeft gereageerd en bepalen we het verdere behandelplan.

Ik snap dat je denkt hoe kan dat?  Zo rationeel als ik zelf ben had ook ik ‘bewijs’ nodig dat dit echt bestond. Door middel van een kristal laat ik je dit ervaren zodat ook jij ziet dat er daadwerkelijk iets veranderd in je lichaam.

Met energietherapie heb ik inmiddels al vele cliënten geholpen met klachten als vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn, alopecia, knieklachten, voetklachten en neuropathie.

Meer informatie kunt u vinden op de site www.wapitihealing.nl