Behandelingen

Nancy’s Massage Praktijk is gespecialiseerd in een groot aantal massage behandelingen en kan tevens op uw evenementen aanwezig zijn.

Gun uzelf een uitgebreide behandeling met persoonlijke betrokkenheid in een rustige omgeving.

Sportmassage

Sportmassage zorgt voor mentale en lichamelijke ontspanning. Daarnaast stimuleert een sportmassage de bloedsomloop, hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en herstellen spieren sneller na een inspanning. U voelt zich direct fitter, soepeler en heeft meer energie.

Sportmassage is beslist niet alleen voor sporters!

Lees meer

Triggerpointtherapie

Triggerpointmassage is een vorm van massage die veel van onze alledaagse pijnklachten kunnen verhelpen.
Klachten waaraan u kunt denken zijn spierpijn, groeipijn, RSI, een tenniselleboog, schouderpijn, rugpijn, kniepijn en chronische hoofdpijn.

Gelukkig komen de symptomen die door triggerpoints worden veroorzaakt voor in voorspelbare patronen. Voor onze specialisten zijn triggerpoints gemakkelijk te vinden en uit te schakelen.

Lees meer

Energietherapie

Iedereen is er wel van overtuigd dat lichaam & geest met elkaar in verbinding staan en een zelf herstellend vermogen heeft.

Na jaren op fysiek gedeelte mensen te behandelen 3 jaar geleden in aanraking gekomen met het mentale & energie gedeelte wat mij nog meer inzichten gaf waardoor ik cliënten nog meer kon helpen om lekkerder in hun vel te komen.

Lees meer